Новости

„ЗАМРЗНАТА“ пакет ЦЕНА за обука за „Б“ категорија

Изберете инструктор, изберете возило по ваша мерка и заштедете со „замрзнатата“ пакет цена од 20.722 денари за обука за „Б“ категорија, која вклучува:

 

- Лекарско уверение,
- Прва помош,
- Теоретска настава од 20 наставни часа,
- Пробен тест и
- Практична обука од 36 моточаса.

Дополнително, сите кандидати добиваат и подарок бесплатно АМСМ Light членство за првата година, кое вклучува услуги со вредност од 17.860 денари.

Акцијата трае до 31.01.2018 година. Повеќе информации за инструкторите и возилата можете да видите тука.

 

Пријавување на 02/3181-240 и 02/3181-241.