Новости

Сезонска подготовка на возилото со специјални АМСМ ПАРТНЕР ПОПУСТИ

Новата сезона  секогаш бара соодветна подготовка на возилото. Притоа една од основните работи кои мора да ја направите е секако промена на летните со зимски пневматици.

Со специјалната понуда во рамките на АМСМ Партнер програмата за попусти имате можност да набавите зимски пневматици со попуст, бесплатно да ги замените и дополнително да добиете бесплатно центрирање и балансирање. Накратко, можете да направите сѐ и притоа значително да заштедите само со покажување на вашата валидна АМСМ членска картичка.

Акцијата можете да ја искористите во следните АМСМ Партнер продажни места:

 

1. Вулканизер „СЕМПЕРИТ ПЛУС“ во Тетово, каде добивате:
- 20% попуст на промена на летни со зимски пневматици.

 

Акцијата во „СЕМПЕРИТ ПЛУС“ можете да ја искористите во периодот од 01.10-30.11.2017 година само со покажување на валидна АМСМ членска картичка.

2. Салон за пневматици и сервис „УНИ РОЈАЛ-Vulco“ во Прилеп, каде добивате:
- 30% попуст при купување на зимски пневматици, нивна бесплатна промена, нови вентили и гратис балансирање.
- Доколку веќе поседувате зимски пневматици, тогаш добивате 10% попуст за нивна промена.
- 10% попуст на автоделови и козметика.

 

Акцијата во „УНИ РОЈАЛ-Vulco“ можете да ја искористите во периодот од 01.10-30.11.2017 година само со покажување на валидна АМСМ членска картичка.


3. Салон за пневматици и сервис „ДОМИНИК-Vulco“ во Велес, каде добивате:
- 30% попуст при купување на зимски пневматици, нивна бесплатна промена, нови вентили и гратис балансирање.
- Доколку веќе поседувате зимски пневматици, тогаш добивате 10% попуст за нивна промена.
- 10% попуст на работна рака.

 

Акцијата во „ДОМИНИК-Vulco“ можете да ja искористите во периодот од 01.10-30.11.2017 година само со покажување на валидна АМСМ членска картичка.

 

Повеќе информации на 02/3181-108.