Новости

ПОПУСТ на АМСМ Classic и Europe Premium членство ЗА ДАМИ

Традицијата на одбележување и поддршка на сите жени-возачи продолжува и оваа година. Во духот на независноста во секој поглед, па и на онаа на пат, подарете си себе си АМСМ Членство и патувајте БЕЗГРИЖНО!

 

АМСМ и овојпат, во март, месецот на жената, ви овозможува на вас, припадничките на понежниот пол, АМСМ Членството да го добиете со неверојатен попуст и тоа:

- 50% попуст на АМСМ Classic членството за Македонија
- 30% попуст на АМСМ Europe Premium членство за Македонија и Европа.

 

АМСМ Членство со специјален попуст за припаднички на понежниот пол, секогаш е одличен избор на подарок по повод Меѓународниот ден на жената, па затоа оваа година не подарувајте непотребни работи, подарете АМСМ Членство!

 

Акцијата трае до 31.3.2018 година, во АМСМ Скопје, Велес и во сите авто-мото друштва низ Македонија, а попустот можете да го искористите и при on-line зачленување тука.